WERKEN BIJ DAALDER CULINAIR

Bij Daalder Culinair willen we mensen, ideeën, smaken en stijlen samenbrengen. Elke dag in onze horecaconcepten. Maar ook in ons team van mensen met verschillende achtergronden, ambities, talenten en persoonlijkheden. De creatieven én de planners. De analisten én de doorbeukers. Maar allemaal mensen die met ons steeds het meest willen halen uit wat we ook doen. In de keuken, op de vloer en backstage.

Geef jij wat smaak aan jouw carrière bij Daalder Culinair?

ALLE VACATURES

  • Alle vacatures
  • Bar
  • Bediening
  • Feesten & Events
  • Keuken

Barmanager Daalder*

Ben jij een ervaren wijnexpert met grote ambitie? Weet jij de beleving van gasten nog beter te laten smaken door je uitgebreide kennis van wijn-spijscombinaties? Sprankel jij net als een goede champagne als je met wijn kan werken in een creatieve en innovatieve fine-dining setting? Dan ben jij misschien wel de nieuwe sommelier voor Daalder*.

Barmedewerker Het Sieraad

Wil jij van het Amsterdamse nachtleven je werkplek maken? Heb je ervaring in de horeca en wat kennis van drank? En vind je het leuk om mensen een geweldige tijd te bezorgen? Dan willen we jou eens spreken. Want wij zoeken een nieuwe barmedewerker voor Het Sieraad.

Runner Het Sieraad

Jouw werk kan een feestje zijn. Letterlijk. Want als runner voor Het Sieraad is jouw 9-tot-5 het bruisende nachtleven van Amsterdam. En verre van 9-tot-5, dus. Houd je ervan om snel en efficiënt te (moeten) werken?  En hou je van de Amsterdamse nacht? Dan willen we je zeker spreken! Want wij zoeken een runner voor Het Sieraad.

Sfeerbeheer Het Sieraad

Ben je empathisch en voel je altijd direct de sfeer aan als je een ruimte binnenloopt? Ben jij goed met de meest uiteenlopende mensen? En vind je het leuk om persoonlijk te kunnen zorgen dat anderen een onvergetelijk goede avond hebben? Dan zou jij onderdeel moeten zijn van on team Sfeerbeheer!

Chef de Partie Gossler & Florin

Jij geeft de culinaire klassiekers in de keuken graag een creatieve twist? Jij wil koken op hoog niveau? En zo meebouwen aan een nieuw concept? Dan hoor jij in de keuken van ons nieuwste restaurant Gossler & Florin.

Sous Chef Gossler & Florin

Ben jij op je best als je mooie gerechten creëert? Ben je een natuurlijk leider met een planning die even vlijmscherp is als de messen in je keuken? Wil je creatief koken op hoog niveau? Dan zoeken we jou als sous chef voor het team van Daalder Streetfood en evenementenlocatie Het Sieraad.

Medewerker bediening Daalder*

Vind jij het fantastisch om mensen een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen? Voeg jij graag een snufje persoonlijkheid toe aan service? En heb jij passie voor fine-dining op Michelin-niveau? Dan ben jij de perfecte medewerker bediening voor het team van Daalder*.

Chef de Partie Daalder Culinair

Jij wil koken op hoog culinair niveau. En hebt als doel om jezelf gerecht na gerecht verder te ontwikkelen als chef. Dan hebben wij bij Daalder Culinair de plek om dat te doen als onze nieuwe chef de partie. 

Executive Banqueting Chef Daalder Culinair

Ja, jij hebt een passie voor koken op het hoogste niveau. Maar jij vindt het vooral ook leuk om een onvoorspelbare situatie of nieuwe omstandigheden zo te laten werken dat alles naadloos in elkaar klikt. Klinkt herkenbaar? Dan ben jij de executive banqueting chef die wij zoeken. 

ONZE MENSEN & ONZE GROOTSTE KRACHT

De mensen in onze teams zijn niet alleen uit collega’s. We zijn een beetje een werkfamilie. Dat krijg je ervan als je zo samenwerkt naar doelen. Wil jij weten tussen wie je terecht gaat komen? Of meer weten over de functies binnen Daalder Culinair? Onze mensen deelden hun verhalen en ervaringen.
Het Sieraad
Thuis met Daalder

Niet jouw vacature gevonden?

Daalder Culinair

Postjesweg 1

1057 DT Amsterdam

020-8200928

info@daalderculinair.com

Deze website gebruikt cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikersgemak te verbeteren.