WERKEN BIJ DAALDER CULINAIR

Bij Daalder Culinair willen we mensen, ideeën, smaken en stijlen samenbrengen. Elke dag in onze horecaconcepten. Maar ook in ons team van mensen met verschillende achtergronden, ambities, talenten en persoonlijkheden. De creatieven én de planners. De analisten én de doorbeukers. Maar allemaal mensen die met ons steeds het meest willen halen uit wat we ook doen. In de keuken, op de vloer en backstage.

Geef jij wat smaak aan jouw carrière bij Daalder Culinair?

ALLE VACATURES

  • Alle vacatures
  • Bediening
  • Keuken

Medewerker Bediening – Terras Daalder*

Zin in een leuke zomerbaan? Dan kun je aan het werk op een van de mooiste terrassen van Amsterdam. Vind je het leuk om gasten een heerlijke tijd te bezorgen? Bedien je ze met kennis van zaken, maar met een big smile? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe bedieningsmedewerker van het terras van Daalder in Amsterdam West!

Executive Banqueting Chef

Ja, jij hebt een passie voor koken op het hoogste niveau. Maar jij vindt het vooral ook leuk om een onvoorspelbare situatie of nieuwe omstandigheden zo te laten werken dat alles naadloos in elkaar klikt. Klinkt herkenbaar? Dan ben jij de executive banqueting chef die wij zoeken. 

Chef de Partie Daalder Culinair

Jij wil koken op hoog culinair niveau. En hebt als doel om jezelf gerecht na gerecht verder te ontwikkelen als chef. Dan hebben wij bij Daalder Culinair de plek om dat te doen als onze nieuwe chef de partie. 

Sous Chef Daalder Culinair

Ben jij op je best als je mooie gerechten creëert? Ben je een natuurlijk leider met een planning die even vlijmscherp is als de messen in je keuken? Wil je creatief koken op hoog niveau? Dan zoeken we jou als sous chef voor het team van openluchtrestaurant BARO en eventlocatie Het Sieraad.

Sommelier Daalder*

Ben jij een ervaren wijnexpert met grote ambitie? Weet jij de beleving van gasten nog beter te laten smaken door je uitgebreide kennis van wijn-spijscombinaties? Sprankel jij net als een goede champagne als je met wijn kan werken in een creatieve en innovatieve fine-dining setting? Dan ben jij misschien wel de nieuwe sommelier voor Daalder*.

Medewerker bediening Daalder*

Vind jij het fantastisch om mensen een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen? Voeg jij graag een snufje persoonlijkheid toe aan service? En heb jij passie voor fine-dining op Michelin-niveau? Dan ben jij de perfecte medewerker bediening voor het team van Daalder*.

Zelfstandig werkend kok Daalder Atelier

Als chef heeft Dennis Huwaë één droom: samen met zijn team het beste restaurant ter wereld creëren. Zijn jouw ambities net zo groot? Wil je creatief koken op het hoog niveau en gasten met creatieve smaken en technieken even van hun stuk brengen? En wil jij constant blijven leren omdat je gelooft dat je daar alleen maar beter van wordt? Dan zoeken wij jou als zelfstandig werkend kok voor Daalder Atelier!

ONZE MENSEN & ONZE GROOTSTE KRACHT

De mensen in onze teams zijn niet alleen uit collega’s. We zijn een beetje een werkfamilie. Dat krijg je ervan als je zo samenwerkt naar doelen. Wil jij weten tussen wie je terecht gaat komen? Of meer weten over de functies binnen Daalder Culinair? Onze mensen deelden hun verhalen en ervaringen
Het Sieraad
Thuis met Daalder

Niet jouw vacature gevonden?

Daalder Culinair

Postjesweg 1

1057 DT Amsterdam

020-8200928

info@daalderculinair.com

Deze website gebruikt cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikersgemak te verbeteren.