Groepen

Dinertje voor dertig of een feest voor alle afdelingen van het bedrijf? In de vijf karakteristieke ruimtes van Het Sieraad is voor elke groep wat mogelijk. Op deze historische locatie midden in Amsterdam kunnen 30 tot 1200+ personen samenkomen. En wij regelen van gerecht tot garderobe. Ook zijn salonbootjes bij elk event bij te boeken als entree of vertrek over het water. Meer informatie? Laat het ons weten via sales@daalderculinair.com

Catering

Met catering van Daalder Culinair haal je de gerechten van een sterrenchef naar je toe. Of het nu een briljant broodje, een geniale borrel of juist een verfijnd diner moet worden – kwaliteit staat bij Daalder Culinair altijd vooraan. Omdat we jouw event onvergetelijk willen maken. De innovatieve smaken van Dennis Huwaë op je volgende evenement of feest? Neem contact op over de mogelijkheden via sales@daalderculinair.com.

Delivery

Met de culinaire boxen van Daalder bezorg je iemand thuis een bezoekje aan een aantal van de beste horecazaken in Amsterdam. Voor een lunch, borrel of diner. De chefs van Daalder Culinair pakken voor ieder budget hun bijzondere gerechten in om ze door heel Nederland te bezorgen. Van die ultieme borrelplank tot verfijnd sterrenbordje.

Productiekeuken

De productiekeuken van Daalder Culinair is het culinaire epicentrum van onze food delivery. Ook food boxen verzenden maar niet de meters of mankracht in eigen keuken? Naast de productie van Daalder’s food boxen, kan Daalder Culinair ook de complete productie en distributie van jouw culinaire bezorgmenu uit handen nemen. De productiekeuken is o.a. in te zetten voor catering of fine-dining delivery. Neem contact op voor meer informatie.

Daalder Culinair

Postjesweg 1

1057 DT Amsterdam

020-8200928

info@daalderculinair.com

Deze website gebruikt cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikersgemak te verbeteren.