Daalder Culinair
Bediening Medewerker bediening Daalder*

Medewerker bediening Daalder*

Vind jij het fantastisch om mensen een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen? Voeg jij graag een snufje persoonlijkheid toe aan service? En heb jij passie voor fine-dining op Michelin-niveau? Dan ben jij de perfecte medewerker bediening voor het team van Daalder*.

Wat ga je doen?

Als bediening medewerker bij Daalder* ben jij een essentieel onderdeel van het restaurant. Jij bent ons belangrijkste contact met de gasten. En met jouw service bezorg jij iedereen in het restaurant een onvergetelijke tijd. Ja, jij weet precies hoe het “hoort” als er een Michelin-ster op je naam staat. Maar bij Daalder voeg je ook lekker wat persoonlijkheid toe aan de service. Voor fine dining service perfect die echt en ongedwongen aanvoelt. Door je natuurlijke mensenkennis speel je naadloos in op de wensen van de gasten en adviseer je ze enthousiast over het menu en de best passende wijnen. Dat doe je niet alleen. Jij zorgt samen met het team dat onder leiding staat van de restaurantmanager de avond leeft voor gasten. En daardoor onvergetelijk is.

Wat breng jij mee?

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau met relevante service-ervaring
 • Je speelt in op de wensen van gasten en adviseert graag over de perfecte wijn-spijscombinaties
 • Je bent collegiaal en een echte teamplayer.

Wat bieden wij?

 • Een plek in het ambitieuze team van een sterrenrestaurant;
 • Parttime of fulltime functie (24-40 uur per week);
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en pensioen;
 • Marktconform salaris, wij kijken graag naar jouw ervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Overige voorwaarden volgens de horeca-CAO;
 • Dagelijks lunch of diner.
 • Wekelijkse personeelsborrel met een hecht en ambitieus team

Over Daalder*

Wat definieert een sterrenrestaurant? Dennis Huwaë, chef en ondernemer, stelt zichzelf keer op keer die vraag om de grenzen van die definitie creatief te verleggen met Daalder. In gerechten, dranken, interieur én muziek. In 2016 werd Huwaë chef en mede-eigenaar van Daalder met de ambitie om fine-dining diverser en laagdrempeliger te maken. Daalder is tafelen op sterrenniveau zonder de bijbehorende plechtige sfeer. In 2020 kreeg het restaurant zijn langverwachte ster. Geen jaar daarna, verhuisde het restaurant vanuit hun historische thuis in de Jordaan naar Het Sieraad in Amsterdam West om daar de regels van fine-dining nog verder te buigen en breken.

‘We verhuisden Daalder om te laten zien dat fine-dining op hoog niveau niet gaat over wit tafellinnen en stijve bediening. Niet over ‘hoe het hoort’. Fine-dining is kleurrijk en eigen. En, als het aan ons ligt, voor veel diversere mensen. Dat zie je aan de Postjesweg. Daar zoeken we met het team de grenzen op van wat een sterrenrestaurant kan zijn.’

Solliciteren of meer informatie?

Ben jij onze medewerker bediening? Of wil je meer weten? Reageer op deze vacature via onderstaande button of mail naar recruitment@DaalderCulinair.com.

Daalder Culinair

Postjesweg 1

1057 DT Amsterdam

020-8200928

info@daalderculinair.com

Deze website gebruikt cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikersgemak te verbeteren.