Feesten

Trouwerij? Afstudeerfeestje? Babyshower? Wat de gelegenheid ook mag zijn, Daalder Culinair viert het met je. En we kunnen het van menu tot muziek voor je regelen. Met zes locaties hebben we altijd een locatie die bij je wensen past: Atrium, Plaatwerkerij, Smederij, Timmerlokaal, Vlonder of zelfs ons restaurant. Neem contact op via sales@daalderculinair.com om te horen hoe we jouw feestje onvergetelijk kunnen maken. 

Feesten Edelwise Daalder

Verhuur evenementen

Als locatie voor grote events en feesten boden we al onderdak aan de beats van o.a. Komm Schon Alter, Blessed Nights en Bills Bills Bills. Inclusief hoogstaand licht en geluid. En Het Sieraad is altijd in voor een feestje. Met onze verschillende ruimtes creëren we voor elk evenement opnieuw de perfecte lay-out. Met de mainstage in Atrium, en bijvoorbeeld een chill-out, tweede stage en/of een goede backstage verspreid door het pand. Neem contact op via hetsieraad@daalderculinair.com om te horen wat mogelijk is.

credits: NOOIJ

Private dining

Iets te vieren met een intiem gezelschap? In zowel Daalder als Het Sieraad bieden we mogelijkheden voor private dining. Op de tweede verdieping van Daalder tafel je met maximaal 12 gasten in de exclusieve ruimte van dit Jordanese pandje. Het Sieraad pakt groter uit. Of je nu met zijn tweetjes privé aan wil schuiven of met 1400 man tijdens een walking dinner wil proeven van de gerechten van Dennis Huwaë; hier kan het. Neem contact op met sales@daalderculinair.com voor de mogelijkheden.

EdelWise

Al jaren legendarisch in Amsterdam: EdelWise. De meest verrassende vrijdagmiddagborrel van de hoofdstad brengt borrelaars iedere laatste vrijdag van de maand samen om het weekend in te luiden. Met steeds een ander thema, entertainment en een diner waarmee je feestend de nacht door kan. Toe aan een dansje? Meer informatie vind je op www.edelwise.nl.

Edelwise Events

credits: Niels de Vries

Daalder Culinair

Postjesweg 1

1057 DT Amsterdam

020-8200928

info@daalderculinair.com

Deze website gebruikt cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikersgemak te verbeteren.