De functie van… Wesley

De functie van... Wesley

Wesley / / General manager Daalder Culinair

Het belangrijkste ingrediënt van Daalder Culinair? Onze mensen. En juist daarom laten we ze graag eens zelf vertellen over wat ze doen. Dit keer: Wesley, general manager van Daalder Culinair.

Wat houdt je rol precies in?
Ik ben General Manager. Dat betekent eigenlijk dat ik vooral de losse stukjes aan elkaar knoop. Ik zorg dat de communicatie tussen alle verschillende afdelingen goed verloopt. En dat iedereen de tools heeft, of krijgt, om zo goed mogelijk te kunnen presteren.

Wat zijn dan de dingen waar jij je mee bezig houdt?
Echt alles. Eigenlijk beantwoord ik vooral veel vragen. Een stuk of 100 per dag, denk ik. ‘Wesley, wat moet ik hier mee?’ ‘Wesley, hoe los ik dit op? ‘Wesley, hoe zit dit?’. In alle eerlijkheid is dat soms gewoon hoe mijn werkdag eruitziet. Door hun vragen te beantwoorden, zorg ik dat iedereen door kan. Ik wil op zoveel mogelijk niveaus regelen dat mensen zo min mogelijk kopzorgen hebben. Dat iedereen op diens tak van sport kan focussen en daar de allerbeste prestaties leveren.

En naast al die vragen?
Ik ben ook veel bezig met de structuur van het bedrijf. Dat duidelijk is wie, waar, waarom verantwoordelijk is. Daar zijn we de afgelopen maanden veel mee bezig geweest en daardoor hebben we meerdere mensen extra verantwoordelijkheden kunnen geven.

Waarom wilde je werken bij Daalder Culinair?
Ja, grappig dat je dat vraagt. Voordat ik hier kwam solliciteren had ik twee aanbiedingen voor banen. En ik kon maar niet kiezen welke het moest worden. Toen zag ik deze vacature. Ik had wel eens bij Daalder gegeten en het was écht een van mijn favoriete restaurants. Maar ik wist niets van de groep die erachter zat. Ik ging hier solliciteren vanuit ‘We zien wel’. Maar tijdens dat eerste gesprek had ik meteen zo’n klik, dat ik de dag daarna die twee andere banen heb afgebeld. Ik wist nog niet eens of ik hier aangenomen was. Het voelde meteen juist.

Maar wat maakt het dan zo leuk om hier te werken?
Die momenten dat alles samenkomt en iedereen kan doen wat ze moeten doen. Als ik in de zomer het terras op loop en dat zit helemaal vol, dan Daalder in wandel en dat is vol gereserveerd is en dan doorloop naar een van de ruimtes hier en dat daar de opbouw bezig is voor een event omdat we ‘s avond 1400 mensen verwachten; daar geniet ik zo van!

Wat is je ambitie met Daalder Culinair?
In elke categorie de beste zijn. Het beste restaurant. De beste club. De beste catering. De beste B2B-locatie zijn. En dan niet eens het beste voor de buitenwereld, maar het beste binnen de visie die wij hebben.

Wat voor mensen werken hier?
Heel divers. Maar het is zeker een jong team. Dat is heel leuk, want je krijgt binnen Daalder Culinair volop kansen. Als je wil, kan je heel snel groeien. De kansen liggen hier voor het pakken. De mensen die in dit bedrijf het verste schoppen zijn ook een soort ondernemers. Die mentaliteit werkt hier goed omdat je veel vrijheid krijgt om je rol vorm te geven en je eigen visie te volgen. Eigenlijk is het mijn droom dat ik een job-interview heb en iemand zegt: ‘Eigenlijk wil ik op jouw stoel zitten’. Dat vind ik de max! Iemand met zo’n ambitie toont wel echt dat ondernemerschap.

Ook werken bij Daalder Culinair?

Bekijk de vacatures of stuur een open sollicitatie.

Daalder Culinair

Postjesweg 1

1057 DT Amsterdam

020-8200928

info@daalderculinair.com

Deze website gebruikt cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikersgemak te verbeteren.