De functie van… Sjuul

De functie van... Sjuul

Sjuul / / Junior Eventmanager B2C Het Sieraad

Het belangrijkste ingrediënt van Daalder Culinair? Onze mensen. En juist daarom laten we ze graag eens zelf vertellen over wat ze doen. Dit keer: Sjuul, junior eventmanager B2C van Het Sieraad.

Hey Sjuul! Vertel eens… Wat is jouw rol hier?
Ik ben junior eventmanager voor de B2C. Dus voor de feesten in het weekend. Eerst liep ik stage, maar ik heb nu sinds juni een contract hier.

Wat maakt die functie leuk?
Het is heel afwisselend. Dan is het weer Blues Day Night en werk ik tot laat door. In het weekend draai ik nachtdiensten tijdens de feesten. En door de week werk ik op kantoor. Ik doe een deel van de voorbereiding van een event en draai het event zelf.

Pittig!
Ja, soms best pittig. Maar vooral heel leuk! Soms heb je er een dag van 17 uur erop zitten, dan ben je zo kapot en denk je echt even: ‘Waar doe ik dit voor?!’ Maar dan ben ik de dag daarna vrij en zit ik alleen maar met werk in mijn hoofd. Dan zit ik me te vervelen omdat ik veel te graag door wil. Het is zo leuk wat we hier doen! Het is hier altijd lachen met collega’s. En de afwisseling vind ik dus heel fijn. Ik leer hier snel veel mensen binnen de eventwereld kennen. En die wereld heeft me altijd geïnteresseerd.

Wat trekt je aan die wereld?
Ik ben echt wel van het uitgaan. Ik hou gewoon van een leuk technofeestje. En hier heb ik dat elke week! (lacht) Ik kijk nu wel met andere ogen naar een feest als ik zelf uit ga. Ik let veel meer op hoe alles geregeld is. Sta je lang in de rij? Zijn de toiletten wel schoon? Waar zijn de bars? Soms kan ik dan wel denken: ‘Bij ons zou het veel beter geregeld zijn.’

Wat is tot nu toe het tofste feest dat je hier hebt gedraaid?
The Cuckoo’s Nest met ADE. Dat was de eerste keer dat ik écht meemaakte hoe het gaat in de evenementenwereld. En het was een van de eerste feesten toen het weer mocht na corona. Iedereen had het zo gemist.

Hoe ging die avond?
Ik weet nog dat we heel moe waren! (lacht) Het was spannend of het nou wel of niet door kon gaan. Het was echt: wel, niet, wel, niet. Dus we hebben veel last minuten moeten voorbereiden. De avond ging zo snel voorbij. We deden toen veel dinger anders dan nu. Sommige dingen werkten echt niet die avond; waar de ingang bijvoorbeeld was. Ik leerde die avond zoveel over wat wel en niet werkt. Gelukkig krijg je hier ook ruimte om dingen op die manier te leren.

Ja, want hoe verloopt jouw avond als eventmanager?
Meestal kom ik rond 7 of 8 uur binnen. Het ligt er aan hoeveel we de dag daarvoor klaar hebben kunnen zetten. Dan loop ik alles na om te kijken of alles klaar staat. Pinautomaten checken. Bars checken. Een uur voor show moet alles kloppen. En dan start het event. Dan loop ik constant rond om te kijken of alles goed gaat. Het zijn de kleinste dingetjes waar je op let. Als een kabel bijvoorbeeld verkeerd ligt, dan leg ik die recht zodat niemand er over kan vallen. Maar ik ben ook het aanspreek punt voor alle partijen als er iets mis gaat. Ik zorg dat de hele avond goed verloopt.

Wat zou je hier met nog willen bereiken?
Ik wil het hier heel graag groter maken, met onze eigen producties op vrijdag en zaterdag, Dat Het Sieraad echt bekend staat om Het Sieraad. Daar zijn we nu heel druk mee bezig. En ik hoop dat we daar echt een succes van maken.

Ook werken bij Het Sieraad?

Bekijk de vacatures of stuur een open sollicitatie.

Daalder Culinair

Postjesweg 1

1057 DT Amsterdam

020-8200928

info@daalderculinair.com

Deze website gebruikt cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikersgemak te verbeteren.