De functie van… Eva

De functie van... Eva

Eva / / Eventmanager B2B Daalder Culinair

Het belangrijkste ingrediënt van Daalder Culinair? Onze mensen. En juist daarom laten we ze graag eens zelf vertellen over wat ze doen. Dit keer: Eva, eventmanager B2B voor Daalder Culinair.

Wat houdt je functie precies in?
Als eventmanager ben ik verantwoordelijk voor bijna ieder onderdeel van het evenement. Van start tot eind. Ik zorg dat iedereen weet wat er moet gebeuren – en dat het ook gebeurt. Ik heb daardoor met iedereen contact. De klant, de keuken, de andere huurders van het pand en ga zo maar door. Omdat we het team voor Events nu niet compleet hebben, neem ik ook wat andere taken op me. Ik dook hier een beetje in het diepen. Dat is uitdagend, maar daar hou ik ook wel van.

Wat was het in de vacature dat je besloot bij Daalder Culinair te solliciteren?
Eigenlijk reageerde ik op de marketingfunctie, want daar had ik al ervaring in. Maar toen ik op gesprek kwam bij Maartje zei zij: ‘Ik heb je laten komen, maar ik denk dat een andere functie eigenlijk veel leuker is voor jou.’ Ik was toen nog bezig met mijn opleiding eventmanagement. Deze rol was voor mij dus een supermooie kans! Ik heb direct al mijn andere sollicitaties laten vallen. Ik moest dit met beide handen aanpakken!

Dus je was nog aan het studeren maar was het ondertussen hier al aan het doen?
Ja! Ik leerde tegelijk de theorie en de praktijk. Maar ik moet zeggen: in de praktijk leer je uiteindelijk nog altijd het meest.

Wat zijn events waar je nu aan werkt?
Op dit moment staat er veel in optie. Maar de afgelopen maanden hadden we hier bijvoorbeeld een bedrijfsfeest voor 600 man met allemaal food stands. En een diner voor 80 man met eten en borrel. Maar ook bijvoorbeeld een congres voor de gemeente Amsterdam. Het kan heel erg verschillen.

Wat maakt deze rol zo leuk?
Precies dat: dat het altijd afwisselt. Je bent constant in contact met andere mensen. Als ik op kantoor kom weet ik nooit wat er nu weer gebeuren gaat. Dat vind ik heel leuk!

Je bent nu nog heel nieuw in het team natuurlijk. Maar wat zou je in deze functie graag eens organiseren of bereiken?
Eigenlijk was het altijd al mijn droom om een event te organiseren. Dus ik kijk daar vooral naar uit: naar dat eerste event dat ik helemaal zelf van begin tot eind geregeld heb.

Ook werken bij Daalder Culinair?

Bekijk de vacatures of stuur een open sollicitatie.

Daalder Culinair

Postjesweg 1

1057 DT Amsterdam

020-8200928

info@daalderculinair.com

Deze website gebruikt cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikersgemak te verbeteren.