Daalder Culinair
Vacatures Restaurant Manager Daalder Culinair

Restaurant Manager Daalder Culinair

Ben jij dé specialist als het gaat om wijn-spijs combinaties? Is jouw management stijl ‘leading by example’? Overtref jij graag de verwachtingen van gasten om de culinaire ervaring exceptioneel te maken? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Als Restaurant Manager van Daalder Culinair coördineer jij de dagelijkse uitvoering van werkzaamheden van de bedienende brigade in het restaurant. Je draagt zorg voor hoogwaardige- en gastgerichte service en een optimale gastvrijheidsbeleving. Vanzelfsprekend overleg jij structureel met je team en de keukenbrigade om werkzaamheden met elkaar af te stemmen. Voor jouw team stel jij procedures en werkinstructies op en zorgt voor de naleving hiervan. Met jouw leidinggevende ervaring weet jij het team op een motiverende manier aan te sturen en je gelooft in ‘leading by example’. Indien nodig draag jij ook zorg voor eventuele klachtenbehandeling en weet jij met jouw charme en oplossingsgerichtheid de gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen. Je hebt inkoopkennis en weet hoe je de beste wijnen, dranken en overige restaurant benodigdheden inkoopt en beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden. Een deel van je werkzaamheden bestaat uit het beheren van de goederen, middelen en apparatuur van het restaurant, je doet tijdig voorstellen indien vervanging of onderhoud nodig is.

Wat breng jij mee?

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau met gastronomie ervaring
 • Je bent dé specialist van het fine dining serviceniveau en draagt deze kennis enthousiast over aan het team
 • Je hebt inkoop ervaring en weet goed te onderhandelen over prijs-kwaliteit verhouding
 • Je speelt in op de wensen van gasten en adviseert graag over de perfecte wijn-spijs combinaties
 • Met jouw vakkennis en management ervaring zien collega’s je als een natuurlijke leider

Wat bieden wij?

 • Een superleuke baan bij met veel afwisseling en spannende ontwikkelingen, je hebt de ruimte om zelf initiatief te nemen;
 • Fulltime functie (40 uur per week);
 • 25 vakantie dagen, recht op 8% vakantiegeld en opbouw van pensioen;
 • Marktconform salaris, wij kijken graag naar jouw ervaring;
 • Reiskosten vergoeding;
 • Overige voorwaarden volgens de Horeca CAO;
 • Een ondernemende, creatieve en uitdagende werkomgeving met ruimte voor nieuwe ideeën;
 • Dagelijks lunch of diner, afhankelijk van je wens en werkdag.

Wie zijn wij?

Daalder Culinair is een horecagroep met evenementenlocatie Het Sieraad en Michelin Sterren restaurant Daalder onder leiding van Chef Dennis Huwaë. Daarnaast is DaalderDarkKitchen opgezet waar maaltijdboxen worden geproduceerd op verschillende niveaus gevestigd onder het Spant in Bussum. Chef Dennis Huwaë stond tijdens zijn werkend leven vooral aan het hoofd van keukens waarboven 2 Michelin ** prijkten. In 2016 stapte hij over naar restaurant Daalder om chef en mede-eigenaar te worden. Zijn wens was om op sterrenniveau te koken, maar dan zonder de bijbehorende plechtige sfeer en stijve bediening. Hij zocht een plek, waar iedereen durft binnen te stappen zich op zijn gemak voelt. Het voormalige bruincafé in de Jordaan moest een sterrenrestaurant worden. Dit jaar is die droom werkelijkheid geworden nadat restaurant Daalder in maart 2021 de eerste Michelinster ontving.

Reageren op deze vacature gaat via een mail naar recruitment@DaalderCulinair.com

Daalder Culinair

Postjesweg 1

1057 DT Amsterdam

020-8200928

info@daalderculinair.com

Deze website gebruikt cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikersgemak te verbeteren.