Daalder Culinair
Vacatures Patissier Daalder* & Daalder Atelier

Patissier Daalder* & Daalder Atelier

Met Daalder* en Daalder Atelier wil Dennis Huwaë constant de grenzen verschuiven van wat culinair mogelijk is. Heb jij net zulke grote ambities met jouw desserts en patisserie? Maak jij het liefste verfijnd zoet op het hoogste niveau?  En wil jij constant blijven leren omdat je gelooft dat je beter van wordt? Dan ben jij de patissier voor Daalder* en Daalder Atelier.

JIJ ALS ONZE PATISSIER

In Daalder en Daalder Atelier zoekt Dennis Huwaë de grenzen opzoeken van wat er culinair mogelijk is. Met zijn team experimenteert hij onophoudelijk met nieuwe gerechten voor de creatieve menu’s. En als patissier van dat team verleg jij de grenzen van ’t zoet. Die uitdaging is precies wat je zoekt in je werk. Je ontwikkelt en bereidt creatieve desserts en friandises voor zowel Daalder* als Daalder Atelier. En je schakelt steeds met de teams van deze twee concepten. Hoewel er op iedere locatie andere gerechten op het bord liggen, blijft een ding gelijk. Jij houdt de standaard zo hoog mogelijk.

WIE JIJ BENT

 • Je hebt een afgeronde culinaire opleiding;
 • Je hebt ervaring met het maken van high-end patisserie;
 • Je hebt ambities om op het hoogste niveau te (leren) werken;
 • Je wil altijd bij blijven bijleren;
 • Je communiceert makkelijk en duidelijk met teamleden;
 • Je bent flexibel in werkuren (avonden, weekenden, feestdagen);
 • Je kent de regelgeving op het gebied van HACCP.

WAT WIJ BIEDEN

 • Een uitdagende baan waarin je creatief kan zijn;
 • Ruimte om zelf ideeën aan te dragen en initiatief te nemen;
 • Een fulltime functie (38 uur per week) in Amsterdam;
 • Vaste werkdagen op donderdag, vrijdag, zaterdag en maandag. Uitzonderingen daargelaten;
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en pensioen;
 • Marktconform salaris op basis van jouw ervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Overige voorwaarden volgens de horeca-CAO;
 • Dagelijks lunch of diner.

Over Daalder Atelier

Daalder Atelier is het atelier van een chef. De plek waar Huwaë met zijn team onophoudelijk proberen, proeven en perfectioneren. En hij zijn meest creatieve menu ooit ontwikkelt. De gasten kijken over zijn schouder mee in het proces. Dennis stapt uit zijn vertrouwde keuken achter in het restaurant en kookt aan de marmeren bar voorin de zaak voor maximaal 24 gasten per service. Om zo echt met zijn gasten te kunnen zijn. En direct hun reactie op nieuwe gerechten kan ervaren.

‘Mijn hoofd stopt nooit, weet je. Ik proef het al als ik het bedenk. Nieuwe combinaties van smaken. Nieuwe gerechten. In het proces dat ‘t ene receptuur perfect moet maken, krijg ik vier nieuwe ideeën voor ‘t volgende gerecht. Als ik werk aan dat ene bord dan vind ik direct een manier om een ander gerecht nog beter te maken. Het is een oneindig proces. Het stopt nooit. In Daalder Atelier heb ik een kans om al die inspiratie te volgen. Om mijn meest creatieve gerechten te serveren en direct de reactie daarop te zien. Om steeds door te gaan. Want het kan – en ik wil – altijd beter.’

Over Daalder*

Wat definieert een sterrenrestaurant? Dennis Huwaë, chef en ondernemer, stelt zichzelf keer op keer die vraag om de grenzen van de definitie met Daalder creatief te verleggen. In gerechten, dranken, interieur én muziek. In 2016 werd Huwaë chef en mede-eigenaar van Daalder met de ambitie om fine-dining diverser en laagdrempeliger te maken. Daalder is tafelen op sterrenniveau zonder de bijbehorende plechtige sfeer. In 2020 kreeg het restaurant zijn langverwachte ster. Geen jaar daarna, verhuisde het restaurant vanuit hun historische thuis in de Jordaan naar Het Sieraad in Amsterdam West om daar de regels nog verder te buigen en breken.  

‘We verhuisden Daalder om te laten zien dat fine-dining op hoog niveau niet gaat over wit tafellinnen en stijve bediening. Niet over ‘hoe het hoort’. Fine-dining is kleurrijk en eigen. En, als het aan ons ligt, voor veel diversere mensen. Dat zie je aan de Postjesweg. Daar zoeken we met het team de grenzen op van wat een sterrenrestaurant kan zijn.’ 

Ben jij de ambitieuze patissier die wij zoeken? Reageer op deze vacature via de button hieronder of stuur een mail naar recruitment@DaalderCulinair.com.

Daalder Culinair

Postjesweg 1

1057 DT Amsterdam

020-8200928

info@daalderculinair.com

Deze website gebruikt cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikersgemak te verbeteren.