Daalder Culinair
Vacatures Marketeer Het Sieraad

Marketeer Het Sieraad

Als marketeer voor Het Sieraad is je werk een feestje. Ja, letterlijk dus. Want jij gaat knallen voor al onze feesten en events. Vind je het leuk om zowel B2B als B2C te werken? Vind jij weinig lekkerder dan een goed concert of evenement? En heb je veel gevoel voor online marketing? Dan ben jij de man (m/v/x) voor ons.

JIJ ALS MARKETEER (B2B & B2C)

We hoeven jou niet uit te leggen hoe je een feestje bouwt. En al helemaal niet hoe je hem in de markt zet. Want van aankondiging tot event; jij weet precies wat er in elke stap nodig is. Zodra een evenement gepland is, zorg jij dat die met vette letters in de agenda van de juiste platformen staat. Je richt de ticketing in voor het event, knalt de nieuwsbrief eruit, maakt de flyer op – of laat dat doen. Ook prima! – en je zet direct nog even social ads aan op de juiste doelgroepen. Werken op alle facetten van (online) marketing? Dat klinkt je als muziek in de oren. Als techno of house-muziek om precies te zijn. Want daar hou jij net zoveel van als wij.

Van B2C-feest switch jij moeiteloos naar dat B2B-event, waarbij je de verschillende belangen en tone of voice begrijpt en bewaakt. Want in Het Sieraad wordt niet alleen gedanst, er wordt gegeten, gepresenteerd en ontmoet. Omdat de beste feestjes toch echt op vrijdag en zaterdag gevierd worden, werk je als marketeer voor Het Sieraad ook af en toe in het weekend. Maar jij hebt daar geen moeite mee als je zo mee kan werken aan de mooiste evenementen. Voor Het Sieraad doe jij marketing voor onze eigen events – waarbij je alles van a tot after movie in eigen hand hebt – en die van partners, waarbij je samenwerkt met de marketeers van die organisaties. In jouw rol ben je onderdeel van het marketingteam van Daalder Culinair. Je werkt onder onze marketingmanager en naast de (freelance)marketeers van onze restaurants.

WIE BEN JIJ

 • Je hebt een afgeronde en passende marketingopleiding op MBO- of HBO-niveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in de evenementenbranche en/of marketing;
 • Je bent een wandelende Spotify-lijst. En je snapt welk publiek er op welke artiest af komt;
 • Het is een pre als je kan werken met o.a. Adobe-programma’s en WordPress;
 • Je weet hoe je lekkere content maakt voor verschillende (social media) kanalen;
 • Je hebt een goed gevoel voor tekst en beeld. Maar kan waar nodig ook partners (fotografen, designers, copywriters ect.) briefen en aansturen;
 • Je houdt wel van een feest of concert. Je moet immers weten wat je vermarkt.

WAT BIEDEN WIJ

 • Een uitgebreide inwerkperiode waarin de marketeer die jij vervangt de baan eigenhandig aan je overdraagt;
 • Een rol waarin je commercie en creativiteit kan combineren;
 • Veel ruimte om zelf ideeën aan te dragen en initiatief te nemen;
 • Een parttime of fulltime functie (32 – 40 uur per week) in Amsterdam West;
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en pensioen;
 • Marktconform salaris op basis van jouw ervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Overige voorwaarden volgens de horeca-CAO;
 • Dagelijks lunch of diner.

Over Het Sieraad

Of je nu een dance event bezoekt of een congres organiseert. Je doet het in Het Sieraad. Het Sieraad is de multi-inzetbare evenementenlocatie in Amsterdam. Met meer dan 15 jaar ervaring in feesten en events, weten we als geen ander wat een evenement onvergetelijk maakt. Ons iconische Art Deco pand in Amsterdam West heeft daarom alle hoogstaande faciliteiten voor zakelijke, culinaire en publieke events.

Het Sieraad is onderdeel van Daalder Culinair, de Amsterdamse hospitalitygroep onder leiding van sterrenchef Dennis Huwaë. Daalder Culinair wil mensen, ideeën, smaken en stijlen verbinden en samen te brengen in uiteenlopende horecaconcepten. Dat zakelijk gezelschap, die verstokte foodies én het uitgaanspubliek dat wil knallen – allemaal vinden ze hun plek bij Daalder Culinair.

Solliciteren of meer informatie?

Reageer op deze vacature via onderstaande button of mail naar recruitment@DaalderCulinair.com.

Daalder Culinair

Postjesweg 1

1057 DT Amsterdam

020-8200928

info@daalderculinair.com

Deze website gebruikt cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikersgemak te verbeteren.