Daalder Culinair
Vacatures Assistent Restaurant Manager Daalder Atelier

Assistent Restaurant Manager Daalder Atelier

Als chef heeft Dennis Huwaë al jaren één grote droom: samen met zijn team het beste restaurant ter wereld creëren. En daarbij is service net zo’n belangrijk ingredient als wat erop het bord ligt. Zijn jouw ambities net zo groot? En weet jij precies wat service op het hoogste niveau inhoudt? Dan zoeken wij jou als assistent restaurant manager voor Daalder Atelier.

Jij als assistent restaurant manager

In Daalder Atelier ontwikkelt, kookt en perfectioneert Dennis Huwaë onophoudelijk nieuwe gerechten. Waar hij de keuken op het hoogste niveau brengt, coördineer jij samen met de restaurant manager de bedienende brigade. Daarbij gaan jullie voor oprechte service waar gasten keer op keer voor terug zouden komen. Je ondersteunt de restaurant manager in het maken van procedures en werkinstructies en zorgt dat die ook nageleefd worden. Met jouw leidinggevende ervaring weet jij het team op een motiverende manier aan te sturen. Soms met woorden, maar meestal via ‘leading by example’. Je werkt als nauw team met de restaurant manager en de keukenbrigade om werkzaamheden met elkaar af te stemmen. Je bent sociaal en oplossingsgericht. Daardoor weet jij zelfs als we onze standaard niet halen, klachten slim op te lossen en die mindere ervaring toch positief te maken. En  de restaurant manager vrij of op vakantie? Dan neem jij graag de verantwoordelijkheid.

WAT BRENG JIJ

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau met managementervaring binnen de gastronomie
 • Expertise op het gebied van service in fine-dining
 • De skills om eigen kennis enthousiast over te dragen.
 • Kennis van wijn-spijscombinaties
 • Je bent een natuurlijke leider. En je collega bevestigen dat.

WAT BIEDEN WIJ

 • Een afwisselende baan in een innovatief en creatief fine-diningrestaurant.
 • Veel ruimte voor eigen ideeën;
 • Een partime of fulltime functie (24 – 40 uur per week);
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en pensioen;
 • Marktconform salaris, wij kijken graag naar jouw ervaring;  
 • Reiskostenvergoeding;
 • Overige voorwaarden volgens de horeca-CAO;
 • Dagelijks lunch of diner. 
 • Wekelijkse personeelsborrel met een hecht en ambitieus team 

Over Daalder Atelier

Daalder Atelier is het atelier van een chef. De plek waar Huwaë met zijn team onophoudelijk proberen, proeven en perfectioneren. En hij zijn meest creatieve menu ooit ontwikkelt. De gasten kijken over zijn schouder mee in het proces. Dennis stapt uit zijn vertrouwde keuken achter in het restaurant en kookt aan de marmeren bar voorin de zaak voor maximaal 24 gasten per service. Om zo echt met zijn gasten te kunnen zijn. En direct hun reactie op nieuwe gerechten kan ervaren.

‘Mijn hoofd stopt nooit, weet je. Ik proef het al als ik het bedenk. Nieuwe combinaties van smaken. Nieuwe gerechten. In het proces dat ‘t ene receptuur perfect moet maken, krijg ik vier nieuwe ideeën voor ‘t volgende gerecht. Als ik werk aan dat ene bord dan vind ik direct een manier om een ander gerecht nog beter te maken. Het is een oneindig proces. Het stopt nooit. In Daalder Atelier heb ik een kans om al die inspiratie te volgen. Om mijn meest creatieve gerechten te serveren en direct de reactie daarop te zien. Om steeds door te gaan. Want het kan – en ik wil – altijd beter.’

Solliciteren of meer informatie?

Reageer op deze vacature via onderstaande button of mail naar recruitment@DaalderCulinair.com.

Daalder Culinair

Postjesweg 1

1057 DT Amsterdam

020-8200928

info@daalderculinair.com

Deze website gebruikt cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikersgemak te verbeteren.